Ihon hehkua etsimässä

Miksi iho on niin kuiva, nuutunut ja niin samean karhea, että viimeistään meikkiä laittaessa kaikki paljastuu? Miksi ja kuinka kaikki on päässyt tapahtumaan?

No, aina se iänikuinen tylsä totuus on, että perushoidosta ei voida tinkiä. Joka ikinen päivä, illalla ja aamulla ne ihan perus hoitotoiminnot pitävät ihon puhtautta ja kosteutusta yllä. Ei iltaa ilman ihon huolellista pesua, kosteutusta ja hoitoa. Ei yhtään aamua ilman kevyttä puhdistusta, esim kasvovedellä tai misellivedellä pyyhkäisyä, kosteutusta, hoitoa ja suojausta. Näin yksinkertaista, mutta joskus työlään tuntuistako? Arvaatko mikä tuo helpotusta omaan ihon arkihoitoon, millä säästät aikaa ja vaivaa?

Otapa rutiiniksi ihon hoitolahoidot! Säännöllisesti noin 6 – 8 vkn välein tehty hoito kasvoillesi helpottaa huomattavasti kotihoitoasi, iho pysyy helpommin kunnossa, kosteana, pehmeänä ja mukavan tuntuisena. Meikki onnistuu, karheus ei kiusaa ja hehkua alkaa löytyä!

Kasvohoitoa voidaan tehdä tarpeen mukaisesti pienempiä ja aika ajoin suurempia hoitokokonaisuuksia. Suurremontti ei ole enää tarpeen, kun ylläpito on säännöllistä. Kotihoidon tuotteet ja keinot katsotaan tilanteen mukaan, meillähän on nämä vuodenajat, jotka vaativat omat niksinsä.

Kaikki asiat vaativat huoltotoimia. Autoakin huolletaan, pestään ja vahataan säännöllisesti, jotta perus puhtaanapito olisi helppoa ja ennen kaikkea, tärkeä kulkupeli säilyisi mahdollisimman kauan kunnossa..

Olethan samaa mieltä, että huolehtiminen itsestäkin on ehdottoman tärkeää. Haluaisin yleistää ajatuksen, ettei rupsahtaa kukaan halua.. Tietenkin jokaiselle on tärkeää erilaiset asiat. Nyt puhun tietenkin omista havainnoistani ja kuulemistani toteamuksista, että: ”Miten saisin ihoni paremman näköiseksi ja nuorekkaamaksi?” Tylsä vastaus: ” Oikotietä onneen ei oikeasti ole. Pientä vaivannäköä ja saat aikaan suurta iloa! ”

Paras palaute asiakkaaltani oli, että tavattuaan ystävätärtään lounaalla hoidon jälkeen, ihaileva kommentti ystävältä oli: ”mitä sulle on tehty, kun sä näytät niin hyvältä ! ” Se kommentti oli niin parasta!

Kiva saada suoraa palautetta tosiaan, mutta hyvä olo itsellä palkitsee päivästä toiseen.

Hehkua ja heleyttä kaikille ihoille! Hyvä olo heijastuu myös rentoutuneesta ja onnellisesta mielestä 🙂