Kestopigmentointi

Luonnollista, pitkään kestävää kauneutta silmille, kulmille ja huulille

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi tehdään steriilillä hygieniamoduli-neulalla. Ennen pigmentointia työ suunnitellaan ja piirretään malli asiakkaan iholle. Asiakkaan hyväksymisen jälkeen kestopigmentointi hahmotelma, pigmentointi tehdään ja puudutetaan työn edetessä. Pigmentointi on näin lähes kivuton. Huulipigmentoinnissa huomioitavaa : Herpesviruksen kantajan on aloitettava lääkärin määräämä sisäinen herpeksen estolääkitys n. 3 vrk ennen huulipigmentointia.

HINNASTO

Paranemisaika vaihtelee 3-7 vrk riippuen ihosta. Pigmentoitua aluetta ei kastella 3-4 vuorokauteen (paitsi huulet) ja hoidetaan käsittelyn jälkeen tarpeen mukaan hoitolasta hankitulla jälkihoitovoiteella.

Pigmentonti on kaksivaiheinen. 1. työkerta ja 2. jälkivahvistus. Käsittelyjen väli on 8 viikkoa – Kestopigmentoinnin pysyvyys vaihtelee ihon iästä, tyypistä ja aineenvaihdunnasta riippuen 6kk-3 vuotta!

PIGMENTOINNEILLA on monta ulottuvuutta. Lopputulos voi nykyään olla hyvinkin erilainen riippuen tekniikasta:

  • SHADOW tekniikalla saadaan näyttävämmät ja meikkimäisemmät kulmat.
  • PUUTERITEKNIIKALLA tehdään pehmeä ja puuterimainen jälki kulmiin.
  • EYELINER silmiin pigmentoidaan linja juuri ripsilinjaa mukaillen.
  • SOFT tai SUMUEYELINERillä saadaan taas näyttävämpi ja meikkimäisempi lopputulos. Tyvirajauksen lisäksi tehdään pehmeä häivytetty varjostus nousten rajauksesta pehmeästi ylöspäin silmäkulma-alueella
  • HUULIPIGMENTOINNILLA halutaan tehdä hyvin luonnollinen, omaa huulen linjaa noudattava jälki. Hyvin kevyt raja + väritäyttö koko huulille tai osittain häivyttäen rajaa. Lopputulos ei ole koskaan pelkkä rajaus, mikä hallitsee lopputulosta! ( aikaisemmat tummat rajaukset ovat historiaa!) Puhutaankin full lips tai nude lips -huulipigmentoinnista.