RIPSET JA KULMAT

Luonnollista kauneutta ripsillesi

Ripsien kestotaivutus

YUMI™ Lashes
YUMI™ Lashes -hoidon vahvuus on sen kyky saada omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä ja näyttäviltä, ilman keinotekoisia irto-osia. Vinkki* Näyttävän ja tehokkaan lopputuloksen maksimoimiseksi voit KASVATTAA omat ripsesi REVITALASH ripsiseerumilla.
 

YUMI™ Lashes asiakkaat ovat poikkeuksetta ihastuneet uudistuneisiin ripsiinsä ja pitävät siksi YUMI™ Lashes -lookkiaan yllä säännöllisillä käynneillä valtuutetuissa kauneushoitoloissa. YUMI™ Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. YUMI™ Lashes – kauneutta silmänräpäyksessä!

HINNASTO

YUMILASHES ripsien kestotaivutus on kestävä ja luonnollisen lopputuloksen antava käsittely. Taipuisuus ripsissä kestää jopa 8 viikkoa.

YUMI™ Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. YUMI™ Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman.

Taivutuskäsittelyn lopuksi ripset kestovärjätään ja kulmille tehdään myös muotoilu ja värjäys.

Ensimmäiset kaksi (2) vuorokautta on syytä välttää ripsien kastelua, jotta ripset saavat asettua ja hoitoseerumin kosteuttava vaikutus antaa hyvän rakenteen. Kotihoitoon tulee ostaa mukaan hoitolasta väritön YUMILASHES keratiinihoitomaskara. Sitä käytetään hoidon jälkeen päivittäin aamuin illoin. Hoitogeeli soveltuu myös ripsivärin alle.

Nyt löytyy YUMILASHES tuoteperheestä myös ripsiväri! Se antaa pituutta ja lisätaipuisuutta ripsillesi.

RIPSIEN KASVATUS

Revitalash®

RevitaLash® Advanced – Luonnollista kauneutta ripsillesi.  RevitaLash® Advanced on hoitava väritön liner, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään lumoavan kauniilta ja voimakkailta, ilman liimaa ja irto-osia.

Se on maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin- silmäripsien hoitotuote. RevitaLash® Advanced sisältää Athena Cosmeticsin kehittelemän ainutlaatuisen yhdisteen kosmeettisia vaikuttavia aineita. Se on yhdistelmä tehokkaita peptidejä ja kasvien uutteita. Vain pieni määrä hoitotuotetta sipaistuna ripsirajan yläpuolelle kerran päivässä, riittää saavuttamaan kauneimman mahdollisen lopputuloksen. RevitaLash -tuotteet ovat saaneet tunnustusta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Athena Cosmetics tunnetaankin uraa uurtavana pioneerina ripsien- hoitotuotteissa, juuri pitkälle viedyn tuotekehittelynsä ansiosta.

 

Ripsienpidennys

LUXUSLASHES™

Koe viettelevien silmäripsien unelma. 

LuxusLashes™ –ripsissä valittavanasi on monta eri pituutta (8-15 mm), tuuheutta ja kaarevuutta. Tämän vuoksi jokaisen naisen on mahdollista saada juuri sellaiset ripset, kuin hän haluaa. Synteettiset ripset näyttävät luonnollisilta. Ne ovat erittäin joustavat, pehmeät ja väriltään syvän mustat.

HINNASTO

Edut ja kestävyys

Kun Sinulle on tehty ammattimainen ripsien pidennys, ripsivärin käyttö on historiaa. Kehittelemämme erityisliima takaa sen, että ripset pysyvät todella hyvin. Voit harrastaa liikuntaa tai uida sekä huoletta käydä päivittäin suihkussa. Ripsien pidennys pysyy saman ajan kuin silmäripsikin, joka irtoaa 2-3 kuukauden välein ja kasvaa uudelleen takaisin. Jotta saavutetaan täydellinen tuuheus, ripsiä pitää huollattaa säännöllisesti noin 3 vk:n välein. Ripsien pidennys sopii myös piilolinssien käyttäjälle.

Mikä on ripsien pidennys?

Synteettiset, todella aidon näköiset ripset kiinnitetään omiin luonnollisiin ripsiin yksittäin. Luxus Lashes™ -ripsien pidennyksellä saat tuuheammat ja pidemmät ripset, jolloin silmäsi tulevat upeasti esiin. Puhdasta luxusta! Silkki- & minkkiripsillä loihdit upeat tähtisilmät. LuxusLashes™ silkki- ja minkkiripset ovat uusimman sukupolven ripset. Ne edustavat ehdotonta huippua maailmalla.

Browlift / kulmalaminointi

YUMI™ Brows

YUMI™ Brows on kulmien kemiallinen käsittely, jossa kulmakarvoja pehmennetään ja suoristetaan, saaden ne näyttämään tuuheammilta ja runsaammilta, sekä helpottamaan jäykkien kulmakarvojen muotoilua.

Käsittelyssä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4 – 6 viikkoa.
 

HINNASTO

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä. Voit yhdistää palvelun moniin eri hoitoihin. Tutustu hinnastoon ja varaa aikasi.

HINNASTO