Radiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssi- eli RF-hoito

Multipolaarinen radiofrekvenssi -laitteella uskomattoman hyviä hoitotuloksia!

Caretech RF -Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti.

RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Toisaalta se kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin!

Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Hoito soveltuu mainiosti myös silmien ympärysihon hoitamiseen ja kiinteyttämiseen.

​Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipomut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaula-alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja tuntuu lämpimänä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Hinnasto