Minä, Tarja

ihon erikoishoidot

Minulla on ollut tosi huono iho. Lukion viimeisellä vasta pahimmillaan. Antibioottikuurin jälkeen iho rauhoittui ja sain nätin ylioppilaskuvan. Siitä sitten jatko-opintoja miettimään.

Päädyin hakemaan vähän luokkakaverin innostamana kosmetologilinjalle Kuopion ammattikouluun. Valmistuin 1984 ja siitä saakka tätä ammattia olen harjoittanut. Ensin 15 vuotta toisen palveluksessa Siilinjärvellä ja 5 vuotta Helsingissä.

Vuonna 2004 perustin oman yrityksen Tuusulan Hyrylään. 2019 elokuussa tulee sitten 35 vuotta tämän ammatin parissa. Enkä ole kyllästynyt tai pitkästynyt, koska asiakaslähtöinen työ on niiiin antoisaa ja antaa ihania hetkiä asiakkaiden parissa.

Upeista asiakkaistani olen todella iloinen ja ylpeä, että saan osallistua ihonhoidon lomassa myös heidän elämänvaiheisiinsa ja kuvioihin.

Jos asiakas saa rentoutusta ja mukavia hetkiä kasvo- tai jalkahoidossa, kyllä kosmetologi saa vähintäänkin yhtä paljon iloa ja energiaa saadessaan ratkaista pieniä, mutta isosti vaikuttavia iho-ongelmia.

Näin savolaistytöstä on tullut eteläisemmän suomen kasvatti. Kaksi poikaani ovat jo aikuisia ja lentäneet pesästä jo vuosia sitten.

Työn vastapainoksi viettelen aikaisia aamuja kuntosalilla ja laskettelureissuja tulee tehtyä talvisin pohjoiseen Leville ja vähän savonmualle Tahkolle.

Kauneushoitolatilojani uusin 2016, kun muutin isompiin tiloihin. Nyt hoitolani on avara, valoisa ja todella rauhallinen liiketila. Työskentelen pääasiassa yksin.

Ammattitaitoani pidän yllä koulutuksilla, joita kertyy useita kertoja vuodessa. Lempiaiheitani ovat ihon ongelmat, niin aknen hoitoon liittyvä kuin ikääntyminenkin.

Laitehoidot ovat tätä päivää. Neulaukset ja hapotukset, kiinteyttävät sähköstimulaatiohoidot ja Radiofrekvenssi. Ihonpuhdistus sai täysin uuden ulottuvuuden Hydrafacial hoitomenetelmän tultua 2010.

Mutta aivan yhtä ihanaa on vanhojen hoitokeinojen; höyrytyksen ja kuorinnan ja mekaanisen ihonpuhdistuksen tekeminen, jos asiakas niitä kaipaa! Unohtamatta sitä rentouttavaa kasvohierontaa ja lymfaa.

Niin ja kestopigmentoinnit! Yksi lempilapseni. Siten tehdään sitä pysyvämpää kaunistusta. Kulmien muoto ja mittasuhteet on vaan niin tärkeä osa kaunista ilmettä.

Teen tätä työtä ilolla ja intohimolla saaden itsekin paljon auttaessani teidän, upeat asiakkaani, ihonhoito ja kauneusasioissa. Tämä on oikeastaan minulle mukava elämäntapa – tämä yrittäminen kauneudenhoitoalalla.

Terveisin,

Tarja Juutistenaho
SKY-Kosmetologi ja Yrittäjä